Tahle svačina v koši rozhodně neskončí!

jerkyskola_foto

Najít zdravou a vyváženou svačinu pro děti může být někdy pořádná challenge. Co zabalit dětem do školy, aby vydržely dávat celý den pozor, učily se a zároveň si pochutnaly? 

 

Ruku na srdce - taky jsme občas vyměnili svačinu za kousek čokolády nebo ji dokonce vyhodili do koše. Hlad se pak zahnal sušenkou z bufetu, koblihou z pekárny a vše se zapilo sladkou limčou. Noční můra pro všechny rodiče!

 

Sušený maso aktovce sluší!

Dnešní svačiny jsou o dost vychytanější než jen tukovej rohlík s gothajem. V krabičkách si děti do školy nosí čerstvý saláty, celozrnný sendviče a maminky jim po nocích pečou müsli tyčinky všech možnejch příchutí.  

Co když jsi ale rodič bez superschopností a tvůj den má jen 24 hodin? Správnej čas nachystat dětem do aktovky sušený maso! Nic neváží, krásně se vejde a nestrávíš věčnost v kuchyni. 

 

Je jerky vyváženou svačinou?

Kvalitní jerky obsahuje spoustu vitamínů a proteinu, žádný rychlý cukry. Můžeš tak mít jistotu, že se junior neunaví hned po velký přestávce. Vydrží dávat při výuce pozor, v klidu sedět v lavici a učit se. Jerky zároveň perfektně zasytí, takže mu do oběda nevyhládne. Uspokojí i chutě na nezdravý, zprocesovaný potraviny. 

 

Tahle sváča se nevyhodí! 

Rozhodně se nestane, že tahle svačina skončí v koši! Sušený maso děti zbožňujou a obvykle ho snědí ještě dřív, než zazvoní. Mají pocit, že jedí chipsy a dost je to baví. Ládují se o sto šest! Rodiče jistě potěší, že do sebe necpou žádný blbosti.

 

Zmizí rychlostí blesku!

Brambůrky a pytlík bonbonů děti slupnou stoprocentně dřív, než cereální bagetu se salátem. O jerky to platí taky! Naše křupavý maso (odkaz e-shop) je pro děti skvělá zábava a schroupou ho raz dva. Má poctivou dávku bílkovin, kvalitních tuků a navíc skvěle chutná! 

 

Jablka hrušky jerky!

Nezapomeň, že vyvážená strava je základ. Netvrdíme, aby jerky kompletně nahradilo školní svačinu. Je to ale příjemná (a zdravá!) změna. Doporučujeme k masu do aktovky přihodit i jablko, hrozno a jogurt. Možná to zní zvláštně, ale je to vražedně dobrá kombinace. Až ochutnáš, dáš nám stopro za pravdu. Ať už jsi nebo nejsi školou povinný.