Jsme na SCUKU

LORDY na Scuku.cz

Nově nás najdete na Scuk.cz! Vaše oblíbené dobroty najdete na našem profilu na Scuk.cz a až objednáte, Scuk vám je zdarma doručí na vámi vybrané výdejní místo. Tam už si je jen vyzvednete a můžete se pustit do hodování.

970x210_1

A co je to Scuk?

Scuk.cz je online farmářské tržiště, které přímo propojuje zákazníky s farmáři a výrobci z celé České republiky. Díky tomu, že výrobky putují přímo od výrobce k zákazníkovi bez dalších prostředníků, podporuje každá objednávka lokální ekonomiku i samotné farmáře. Nákupy navíc nejsou anonymní - za každým výrobkem stojí konkrétní farmáři nebo výrobci, kteří mají svůj příběh. A právě tyto příběhy spolu s objednanými dobrotami Scuk zákazníkům předává.

Kromě šíře nabízeného sortimentu, kterou si každý výrobce na Scuku nastavuje sám, si určuje také cenu, za kterou výrobky prodává. Díky tomu za svou práci získá férovou odměnu, na kterou při klasickém prodeji nemusí vždy dosáhnout. Zároveň si sám nastavuje, jaké výrobky bude právě nabízet. Pokud kvůli sezónnosti či komplikacím při výrobě musí farmáři a výrobci omezit skladové zásoby, nikomu se nezodpovídají. V tomto ohledu tak na ně není vyvíjen žádný tlak a nemusí případně snižovat kvalitu zboží, aby dostáli svým závazkům.