Mlsejte zdravě a s úsměvem

Lordy dávno neznamená jen sušené maso – na našem eshopu už několik let najdete třeba mrazem sušené ovoce nebo oříšky rozličných druhů. Nejnověji jsme pro všechny milovníky sladkého přidali sekci Mlsání, kde na vás čeká spousta překvapení.

 

Ovoce a oříšky v polevách

Chceme vám nabízet potraviny, které jsou nejen trvanlivé a chutné, ale i zdravé. A to platí i o mlsání! Proto jsme vsadili hlavně na ovoce a ořechy v polevách, jež vám kromě blaženého úsměvu dodají vitamíny, minerály, proteiny a nenasycené mastné kyseliny.

 

S kakaem i s karobem

Neumíte si představit den bez čokolády? Zkuste měkoučké višně v té hořké a barevné kamínky připomínající lentilky. Máte alergii na kakao, nebo vám zkrátka nechutná? Pak jsou tu mandle či brusinky v karobu. Na své si přijdou i diabetici, pro které jsme připravili směs v DIA polevách.   

Hrudky se slaným karamelem 

Malá rada na závěr. Chcete ochutnat něco opravdu netradičního, co vám svým atypickým spojením chutí vyrazí dech? Sáhněte po hrudkách Lordy! Ať už to budou ty arašídové ve slaném karamelu nebo kešu hrudky v mléčné čokoládě, rozhodně nebudete zklamaní. A vaše odpolední káva v nich určitě získá nového parťáka.