náš příběh

Můj přítel jedl sušené maso tak moc, že nás to stálo tisíce! Co jedl, on ho vyloženě žral! :D A to na kila. Došla mi trpělivost (a skoro i výplata) a za pár šušňů jsem mu koupila sušičku. A tak si dělal svoje vlastní, podomácku sušené.

 

Mně to nechutnalo. Ani předtím to kupované. Nechutnalo mi, jak je to maso žužlavé. A tak jsem ho hodila do mikrovlnky a vysušila na max, ať to pořádně křupe. Mňam! Tenkrát zachutnalo sušené maso i mně.

 

Začalo nás to hrozně bavit. A tak jsme zkoušeli - různé postupy, výrobu, příchutě… S kamarády jsme se snažili vypilovat tu nejlepší recepturu. Hráli jsme si. A byla to sranda! A dobrota!

 

Křupavé jerky mělo takový úspěch, že se dostalo až tam, kde je dnes.

 

Jsme malá firma z Jablonce, co suší velké kusy masa. Děláme to stejně, jako tenkrát v garáži. 100% poctivě a 100% od srdce a navíc .... 100% z českého chovu. Pro nás, pro vás, pro kamarády. Každý kus je ručně nakrájený flák masa. Ten pak pěkně, jeden po druhém, namočíme v marinádě a necháme usušit. Dokřupava!